morje....djerba...umag...turska...itd.
+15
cupavi_macak
seMko*
ajDin86
*mincHek*
amrich
:::Mr. Anko:::
sonchy
Aluka
:.:.: Bekrija :.:.:
§any
ELA
UnčYka
ThE BiG BoSS
Ludacha
::M-e-d-y::
19 posters
Stran 18 od 20
Stran 18 od 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: morje....djerba...umag...turska...itd.
sam ta krk je letos fulll neki popularan ful jih gre dol...ej js sm zadn viknd frej tko da gremo lahko zadn vikend nekam....kva to brzo prolazi evo haman pola avgusta prošlo još malo pa nova godina sam res usput kje bomo ja sam za sarajevo
::M-e-d-y::- Ljiljan
- Število prispevkov : 947
Registration date : 05/06/2008
Medy ne se veselit prehitr za zadnji vikend mogoče boš morala spet delat
Jst pa jutri zvem če bomo imeli frej ta vikend, gremo pa tud na Krk ako bog da! Pride 28€ na osebo polpenzion
Jst pa jutri zvem če bomo imeli frej ta vikend, gremo pa tud na Krk ako bog da! Pride 28€ na osebo polpenzion
ELA- Ljiljan
- Število prispevkov : 784
Registration date : 02/06/2008
Gremo v beograd al pa v novi sad za novo leto k je dol poljom ob tem casuuu
nijazz- Stari folkoraš
- Število prispevkov : 355
Location : da mi uletis u kuću,pisi propalo da ti moram poslje kafu kuhati
Registration date : 27/06/2008
Ma i u Sarajevu je tako da.....
ELA- Ljiljan
A daj nijaze, rađije idem u predor šentvid slavti novu nego u begrad a kamoli novi sad, sadsi me razočaroooo totalnoooo
Aluka- Ne mogu bez foruma
- Število prispevkov : 580
Registration date : 09/06/2008
Il npr folklor
ELA- Ljiljan
zakaj dol je lih zur do ja.. a ja v predor sentvid nemožeš ker omet odpada slaba marka betona.....trebal smo ja iti ici tamo radti pol bi sigurn stojal...hehe
nijazz- Stari folkoraš
AJA čeprav je čist nevmesna, ampak nedam čez građevinu da se gluposti pričaju pošto sam građevinarac po duši, ni marka betona u pitanja ampak neprimerno pripravljena podlaga med tem ko so nanašal omet, ta podlaga se mora obvezno premazat z emulzijo za boljši oprijem predvsem zaradi prevelike nasičenosti vlage, ki je v tunalih vedno prisotna, zidar lahko govori kar hoče, ampak njegovi so krivi, čim hitreje in za čima manj denarja izvest tako investicijo, zdj pa ma veselje. A nova godina je u LJILJNU inače razred zase
jst sm cuo da ja bla Mb slaba a sad sta je bilo u istini to neznam .....ja jbg oni so 3krat vec zaracunali kot pa vredi investicija tega tunela... bit ce galame u vezi z temoo...
nijazz- Stari folkoraš
Ma imaju love ne sekiraj se, ajd nesmimo više o tome, skrečemo sa teme, oderat če nas BEKRO, hehe
ELA je napisal/a:Medy ne se veselit prehitr za zadnji vikend mogoče boš morala spet delat
ej ne nrdil smo urnik in tkrt smo usi z dopusta in ns je dovol tko da sm js uzela frej tko da tud če bo kdo hotu menjavo medy nemenja nikoga tud če nuben ne bo hotu it idemo akobogda ja i anes
a kako to da ne greste v umag da greste na krk jao svi navalili letos na krk šta ima tamo a u umagu nema hehhehehehehe
ej raj grem v Sarajevo za nov let k en beograd kaj bom pa tm gledala kako dižu tri prste hvala lepa pol sm že raj v ljiljanu
Ej jst tud negrem na morje ta vikend, en par zeznuo stvar al možda idemo u Bosnu, jao prvi put sa našim Adelom !
Al ni to se neču previše veseliti, možda i to pade u vodo
ELA- Ljiljan
,Aluka je napisal/a:AJA čeprav je čist nevmesna, ampak nedam čez građevinu da se gluposti pričaju pošto sam građevinarac po duši, ni marka betona u pitanja ampak neprimerno pripravljena podlaga med tem ko so nanašal omet, ta podlaga se mora obvezno premazat z emulzijo za boljši oprijem predvsem zaradi prevelike nasičenosti vlage, ki je v tunalih vedno prisotna, zidar lahko govori kar hoče, ampak njegovi so krivi, čim hitreje in za čima manj denarja izvest tako investicijo, zdj pa ma veselje. A nova godina je u LJILJNU inače razred zase
razlaga na dougo i široko to bo treba u novice objavitiii
amrich- Ljiljan
- Število prispevkov : 952
nijazz je napisal/a:Gremo v beograd al pa v novi sad za novo leto k je dol poljom ob tem casuuu
ajoj kje nađe ti baš beograd pa novi sad pol rajš nrdim žurko u garaži za novu godnu nek da idem dolee
drgač to sa SARAJEVOM ni slaba ideja
amrich- Ljiljan
- Število prispevkov : 952
ELA je napisal/a:Ej jst tud negrem na morje ta vikend, en par zeznuo stvar al možda idemo u Bosnu, jao prvi put sa našim Adelom !
pa dobr za more nek ti nebude žao jer je tako i tako slabo vreme in bi šli brezveze dol a za bih super pel ga pokazat mal nek potjera malo koke i krave i te domaće životinje hihi sj vm je dobr k vi mate dost blizu pa bi bli hitr dol
Neidemo ni dole tako da sam na istom ko i vi samo što vi radite ! A ja se toliko veselila, eto mi sad! Vedla sem čim se toliko veselim da od toga neče biti ništa
ELA- Ljiljan
pa dobro haj nema veze mi smo se nešta dogovarali ako bude u nedlju finog vremena da idemo na more preko dana tako da možete snama idemo ja anes, alma, sonja, hođa pa mogoče mirela husak, šabo biče nam fino
hmm
kaj to res usi na krk al kaj?
et narode ja idem u Malinsku. tetak mi ima tamo stan pa nama ga bo dou s tomijem da greva dol za dopust...
pa ako vas nanese tamo se lah dobimo pa nardimo eno posteno rostiljado.
kaj to res usi na krk al kaj?
et narode ja idem u Malinsku. tetak mi ima tamo stan pa nama ga bo dou s tomijem da greva dol za dopust...
pa ako vas nanese tamo se lah dobimo pa nardimo eno posteno rostiljado.
Ludacha- Moderator
- Število prispevkov : 786
hmmm nije ti to loša ideja možda čak navratimo kad ideš to da planiram dopust hihi
kva ta dž mori...nevjerujem da ču ja sutra na more to vreme mi je sumljivo pa zdj se je tud pomoje more ful ohladilo in ne vem če se mi gre ke da zmrzujm...
sm pa za kšne čateške imal ko da bi išo
sm pa za kšne čateške imal ko da bi išo
folk nou let v sarajevu pa zavionom prosm:D
ThE BiG BoSS- Stari folkoraš
- Število prispevkov : 359
Registration date : 03/06/2008
Ja valda z avionom.... ne bi nasla ni svog sjedeza vec bi morala izaci iz aviona.... i usput bi ti stevardesa zamotala onaj sendvic!
pa šta fali sa avionom baš bi nam bilo super.bolje i to nego da putujem 10 sati sa busom pa js bi obolela že tkrt sm se ucrvala a po zimi bi sploh pa bus je ful neudobn.joj upam da res nebi bli kšni sendviči ja bi ono sa tunizijskog aviona....
ok silazimo sa teme...hej a je kdo za da bi šli v čateške zadnji vikend v avgustu za tri dni????dobro ni ovo nije prava tema al haj bar je kupanje u pitanju
ok silazimo sa teme...hej a je kdo za da bi šli v čateške zadnji vikend v avgustu za tri dni????dobro ni ovo nije prava tema al haj bar je kupanje u pitanju
medy je napisal/a:hmmm nije ti to loša ideja možda čak navratimo kad ideš to da planiram dopust hihi
midva mava dopust od 25.8. pa do 2.9 tko da....ako vas zanese, bujrum
hehe u Sarajevo sa avionom...a samo karta je (tkrt k sm jz hotla it dol za nov let) bila oko 30.000SIT, pa sm pol raj dala oko 10.000SIT za bus i itak je nocna voznja, sve prespavas tko da.....
drgac pa ni dol nvm kasne zurke... use mor u napred rezervirat drgac ne prides u lokal. rezervacije su oko 40KM pa dalje tko da tud to planirajte....
Ludacha- Moderator
- Število prispevkov : 786
Stran 18 od 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Stran 18 od 20