Zene pitaju muskarce
+5
sonchy
nijazz
Aluka
ELA
:.:.: Bekrija :.:.:
9 posters
Stran 3 od 5
Stran 3 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zene pitaju muskarce
ja ja verjamem, zaluto u po šume, pa kome si tamo vozio poštu, međedima ilisicama, hehe
Aluka- Ne mogu bez foruma
- Število prispevkov : 580
Registration date : 09/06/2008
o my god ko to jos vozi hitru postu....
sam k pomislim na nju mi gre na
sam v vednost da ma nasa kurirska distribucija najboljsi procent dostave...
(spodi je slika iz Vinkovaca...sam "nasa" firma)
a da ja pitam nesto...
nujno rabmo voznike k nam se teren siri...al pa skladiscnike..amel biu povabln na razgovor i nije doso a dobio bi poso 100%, pa se za redno...
tako da dragi folklorasi, ce poznate koga da bi delu javite se....
sam k pomislim na nju mi gre na
sam v vednost da ma nasa kurirska distribucija najboljsi procent dostave...
(spodi je slika iz Vinkovaca...sam "nasa" firma)
a da ja pitam nesto...
nujno rabmo voznike k nam se teren siri...al pa skladiscnike..amel biu povabln na razgovor i nije doso a dobio bi poso 100%, pa se za redno...
tako da dragi folklorasi, ce poznate koga da bi delu javite se....
Ludacha- Moderator
- Število prispevkov : 786
Registration date : 05/06/2008
aida imali šta za žene kšno delo v pisarni..ako ima ja bi probala sam da je plačilo minimalno 4€
::M-e-d-y::- Ljiljan
- Število prispevkov : 947
pa eto da neskrenemo sa teme pa evo jedno pitanje za naše mladiće ..
zdj v teh letih maš punco...neka veza pač ni lari fari a nije ni tek pred svadbu...in ona ostane pač noseča, ker vama je spodletel. Kaj bi ji reku a bi ji takoj predlagu splav,a bi ji stv ob strani.... kaj bi naredu?
zdj v teh letih maš punco...neka veza pač ni lari fari a nije ni tek pred svadbu...in ona ostane pač noseča, ker vama je spodletel. Kaj bi ji reku a bi ji takoj predlagu splav,a bi ji stv ob strani.... kaj bi naredu?
Ma kak splav..... Ako bi bio moj ostao bih uz nju naravno... nije vam zivot film da muskarac utece!
ja kakor kaže bekrija...ce bi bil moja da....a ce nevi mrš iskuće,,,,...hihi.....
a kok je plata tam kod was...ako je bolje negow posti da ja odmah pređem....hihi
a kok je plata tam kod was...ako je bolje negow posti da ja odmah pređem....hihi
nijazz- Stari folkoraš
- Število prispevkov : 355
Location : da mi uletis u kuću,pisi propalo da ti moram poslje kafu kuhati
Registration date : 27/06/2008
:.:.: Bekrija :.:.: je napisal/a:Plata ?
teli nasi dobijo 3000eur (govorim za teren ljubljane relacija siska-center) okol 2700.
sam mors bit s.p. i usi stroski so tvoji (benz, popravila,...)
al pa skladiscnik...to ne vem kolika je plata.
studenti vem da delajo od 5-8 in majo 7.5eur/h, al pa pol popodanska izmena tm nekje od
3-19 je pa 4eur/h
Ludacha- Moderator
Ludacha je napisal/a::.:.: Bekrija :.:.: je napisal/a:Plata ?
teli nasi dobijo 3000eur (govorim za teren ljubljane relacija siska-center) okol 2700.
sam mors bit s.p. i usi stroski so tvoji (benz, popravila,...)
al pa skladiscnik...to ne vem kolika je plata.
studenti vem da delajo od 5-8 in majo 7.5eur/h, al pa pol popodanska izmena tm nekje od
3-19 je pa 4eur/h
pa dobr je plačan a to od 5-8 ur na dan, al od 5h-8h ako je tako radno vreme se mi ne da ustajat za tri ure tok zgodi al pa pop. za 4ure
::M-e-d-y:: je napisal/a:pa eto da neskrenemo sa teme pa evo jedno pitanje za naše mladiće ..
Hmmmm, to je pa teško pitanje, nadam se da bi tu osobu stvarno volio, al nebi dao splava pravti pa makar se rastavli kasnije, djete je djete,...
baš mi je drago,da to čujem da nebi cure ostavili samu u takvoj situaciji samo da se navežem na alukin komentar ako bi ju stvarno volio...če že maš odnose z neko žensko se je treba predhodno seveda zaščitt da ne pride do te situacije, če pa že pride pa seveda lahko poskrbiš za otroka tud če se ne poročta....
Razumm da se oba za to odločta ok uredu sam je pa tud ful smotan da bi šla ona na splav in se moški stem ne strinja to se mi zdi bolj zakomplicerana situacija....
ok novo pitanje za vas muškarce?
Zakaj si ne čupate obrve saqmo na sredini, da vam se ne spajaju????Sj zato še ne boste geji...
Razumm da se oba za to odločta ok uredu sam je pa tud ful smotan da bi šla ona na splav in se moški stem ne strinja to se mi zdi bolj zakomplicerana situacija....
Zakaj si ne čupate obrve saqmo na sredini, da vam se ne spajaju????Sj zato še ne boste geji...
::M-e-d-y:: je napisal/a:Zakaj si ne čupate obrve saqmo na sredini, da vam se ne spajaju????Sj zato še ne boste geji...
haha to pa je res HUDO pitanje... go Medy
Ludacha- Moderator
::M-e-d-y:: je napisal/a:baš mi je drago,da to čujem da nebi cure ostavili samu u takvoj situaciji samo da se navežem na alukin komentar ako bi ju stvarno volio...če že maš odnose z neko žensko se je treba predhodno seveda zaščitt da ne pride do te situacije, če pa že pride pa seveda lahko poskrbiš za otroka tud če se ne poročta....
Nisam ja reko da bi zaboravjo na djete, kažem samo da bi mi bio to veči problemm zato što bi moro živjet rastavljeno od djeteta, al pomogo bi ga uzdržavat, najrajš bi ga v taki situaciji pri seb imeu, sm tuki imate matere prednost če gledamo na pravosodje. Al da bi se mi najdla zjaka ko što znaju biti pa da mi podvali djete da bi ostala samo samnom to neče ni jednoj uspjeti, more biti sigurna u to, al neču ni dozvolti da djete trpi zbog toga. Al mi mediha sad moremo biti pametni kolko hočemo jer smo na neki način prepričani da se nam to neče desiti al kad bi to bila stvarnost,......volio bi se tada upitat šta da čovjek radi.
A što se tiče drugog pitanja, Ako mi vjeruješ da baš razmišljam da si obrve malo sredim na sredini, a neču da jih sve čupam jer su mi preljepi, al ta sredina jes malo neobična, hehehe
Kad bi pocupo obrve, to nebi vise bio ja.... to ne bi bila samo stilska preobrazba, nego i nov izgled, novi stil, novi nacin zivota... nisam jos spreman za tolike promjene u zivotu!
hahhaha
hahhaha
hehe kva ste vi eni norci
pa dobro šabo nisam ti rekla da onaj svoj čuperčič počupaš nego obrve hahahahaha sj če bi si uno na vratu počupo res nebi biu več ti al obrve????dj no da vam jih sredimo sj anesu jih tud svake tolko počupam enkrat na pou leta glih tok uno da se ne spajaju eto i aluka razmišlja o tome što nebi i ti???kaj pravš a si za stvar...
pa dobro šabo nisam ti rekla da onaj svoj čuperčič počupaš nego obrve hahahahaha sj če bi si uno na vratu počupo res nebi biu več ti al obrve????dj no da vam jih sredimo sj anesu jih tud svake tolko počupam enkrat na pou leta glih tok uno da se ne spajaju eto i aluka razmišlja o tome što nebi i ti???kaj pravš a si za stvar...
A ma jst bom sto posto šabo, ma vsaj to na sredin majkemi, čovječe ode to prema nosu, jes normalan
dobro aluka u nedelju ču ponjeti pincetu na folklor tako da se spremi na čupanje hehe
Ej mediha da nebi, sada če nam zaračunat 5 euriča za uporabo prostorov za namene neznam ni ja kako se tome kaže, hehe
Aluka je napisal/a:Ej mediha da nebi, sada če nam zaračunat 5 euriča za uporabo prostorov za namene neznam ni ja kako se tome kaže, hehe
ja mislim da je Ale reko da se moramo sto vise druziti i uporabljati prostorije ljiljana. al nije reko u kasne namene. tko da...
mogoce se res brante cupanja obrvi pa urejanja nohtov. a pogledajte onog D.Beckhama.... sve to on radi pa ga voli milion zena, cak i muskarci. dejte kej narest na temu
dakle, fantje a ste pripravljeni na soocenje in "potrpet za lepoto"?
Ludacha- Moderator
sej vas bojo prijazne tetke držale za rokco
maLenaa*- Ne mogu bez foruma
- Število prispevkov : 520
Registration date : 06/08/2008
Molim vas lijepo, bekrija je pravi krajišnik sa svojim obrvima, gdje če on to počupati šta vam je!!!!
Če bi imel možnost da odpreš s.p., kaj bi odprl in zakaj?
Če bi imel možnost da odpreš s.p., kaj bi odprl in zakaj?
ELA- Ljiljan
- Število prispevkov : 784
Registration date : 02/06/2008
Mirela ti bi mogla biti prva koja ce dobiti BAN! Moram da isprobam i tu funkciju pa ako se javljas....
pa kaj je to kej tazga počupati 5 dlaka ništa i aida je upravu i Beckham sve to radi pa ga svi vole.....
fantje, novo pitanje prosim
Ludacha- Moderator
Stran 3 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Stran 3 od 5