Zene pitaju muskarce
+5
sonchy
nijazz
Aluka
ELA
:.:.: Bekrija :.:.:
9 posters
Stran 2 od 5
Stran 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zene pitaju muskarce
mmm, ta vonj ubijaaaa, aja a za boju kose, smeđe su mi više pri srcu
Aluka- Ne mogu bez foruma
- Število prispevkov : 580
Registration date : 09/06/2008
šta više volite da vam je cura našminkana il brez šminke
sonchy- Ne mogu bez foruma
- Število prispevkov : 567
Registration date : 01/06/2008
Aluka je napisal/a:mmm, ta vonj ubijaaaa, aja a za boju kose, smeđe su mi više pri srcu
Meni je taj parfem presladak, uvjek kad sam se naparfemisala, je hari reku de se drugi put malo manje naparfemišem k so ga oči začele takoj peči , a ja napravila jedan špric
ELA- Ljiljan
- Število prispevkov : 784
Registration date : 02/06/2008
bl so mi všeč našminkane, aja pa pri puncah obožujem dolge nokte, mmmm, kad te to počešeee
a tek kad pitu razvije....
Kako boste ženski pokazali da vam je všeč al ji boste kar povedali?
Kako boste ženski pokazali da vam je všeč al ji boste kar povedali?
ELA- Ljiljan
ma ja inače nemam strpljenja, tako da brzo to kažem direkt, nađem kakvo primerno mesto in postanem nežna dušca, ma nema šanse da me odkloneeee
e sad iskreno o čemu pričate kad ste sami muškarci u društvu
sonchy- Ne mogu bez foruma
- Število prispevkov : 567
Registration date : 01/06/2008
ja ja da mi je znati kako muški tračaju.... sj a si poveste vse podrobnosti kako je blo na zmenku kaj je kdo reku itd. al sam ja bla sva skp in konc debate?
men nikol ni blo jasn zakaj tipi niste tok romatični kokr smo ženske?a ste kdaj svojo punco presenetl tko v smislu romantike ne vem kšna romantična večerja v dvoje... tko kšna taka filmska scena
men nikol ni blo jasn zakaj tipi niste tok romatični kokr smo ženske?a ste kdaj svojo punco presenetl tko v smislu romantike ne vem kšna romantična večerja v dvoje... tko kšna taka filmska scena
::M-e-d-y::- Ljiljan
- Število prispevkov : 947
Registration date : 05/06/2008
omg..... opet smo tamo, muskarci nisu romanticni... problem je u tem k si zenske napacno razlagajo oziroma po svoje interpretirajo romantiko.... Zivot nije hollywood, muskarci nismo Brad Pitti, a ni vi Angeline Jolie.... niko nam ne pise scenarij, i ako nesto kazemo pogresno, nema rezisera da kaze "cut", i ponovimo opet da bude bolje....
Sta je romanticno u toj veceri, kad bi osli nekud jesti a ona pocne kukati kako joj hrana ne valja?
Zapamtite cure, kavaljera ce bit opet, kad bude i dami...
Zato vam kazem, prestanite gledati rebelde, santa barbaru i ostalu romantiku, fatajte se kamasutre...
A o tome sta mi muskarci pricamo... pa krene se o tome sta si radio u proslih par dana, kod druge runde pricamo o sportu, kod trece o politiki, kod cetvrte pocnemo filozofirati.... a svaku sljedecu tracamo zene!
Sta je romanticno u toj veceri, kad bi osli nekud jesti a ona pocne kukati kako joj hrana ne valja?
Zapamtite cure, kavaljera ce bit opet, kad bude i dami...
Zato vam kazem, prestanite gledati rebelde, santa barbaru i ostalu romantiku, fatajte se kamasutre...
A o tome sta mi muskarci pricamo... pa krene se o tome sta si radio u proslih par dana, kod druge runde pricamo o sportu, kod trece o politiki, kod cetvrte pocnemo filozofirati.... a svaku sljedecu tracamo zene!
TO gurabijo moja tako se priča, nema dami nema ni kavalira, tako vam je to damičke, jest če te vi trahanu pa kakva vam god da bila, kaj vsaj riža ni, haha
A bi res za svojo žensko storili vse kakor nekateri pravijo i život bi dao za tebe
ELA- Ljiljan
Iskreno, NE nebi napravio sve, kao prvo roditelja se nebi nikad odreko i života nebi nikako nebi dao znao zbog voljene. A oni koji bi to sve napravli su za mene bolesni. Ima stvari koji su i priče od voljene osobe
evo istog pitanja
kakšne punce so vam všeč? katere lastnosti, karakter pa to...??
kakšne punce so vam všeč? katere lastnosti, karakter pa to...??
maLenaa*- Ne mogu bez foruma
- Število prispevkov : 520
Registration date : 06/08/2008
hmmm...
Ok ja odg. za sebe mozda se neki muskarci nece slozit sa mnom...
Najbitnije mi je ponasanje i odgoj, pa zatim inteligenca i onda fizicki izgled i dalje sve ostalo..... sad to ne znaci da ako ona ima IQ 150 da ce mi se svidjet i ako je celava in brez riti; nego pricam onako uopsteno, sve u svojim mjerama
Ponasanje mi puno znaci zato sto meni se cini da ga je sve manje kod cura... Gube neke prirodne i najljepse osobine, koje su bile znacajne za djevojke... izgubile su ono sto cini zenu preljepom i to je STIDLJIVOST!
Djevojka mora biti na prvi pogled nedostupna momku, on mora da nesto ucini da bi je osvojio, ona ga mora ocarati svojom prirodom, u tom je romantika, a ne u veceri od 150€! Ako to malo na cudan nacin povezem sa mnogim zivotinjama, smisao njihovog zivota je fakticki razmnozavanje, i u borbi da osvoje "zenu" spremni su da umru od protivnika... sad cete reci pa nismo mi zivotinje al... 97% genova nam je istih ko i u šimpanza pa vi tvrdite sta hocete!
Ok udaljio sam se od teme al point je da ce cure reci pa kakvo je ponasanje u vas muskaraca, vi smrcete, prdite, rigate.... ali cure, mi muskarci smo vec od nekad svinje! Vjerujte da ljepoj curi ne dolikuje glasno pricanje, glasno smijanje, psovanje... itd.
Pod inteligencu, ne smatram da ona mora biti genije, koji kod kuce u laboratoriju preucuje mikrobe, ili u slobodno vrijeme proucava einsteinovu teoriju relaviliteta... nego samo toliko da zna svojom glavom da misli, da se zna postavit za sebe i biti realna...
A o fizickom izgledu necemo puno.... svako ljepotu svojim okom percepira kako je zeli vidjeti....
Jesam se rasprico u pm....
Ok ja odg. za sebe mozda se neki muskarci nece slozit sa mnom...
Najbitnije mi je ponasanje i odgoj, pa zatim inteligenca i onda fizicki izgled i dalje sve ostalo..... sad to ne znaci da ako ona ima IQ 150 da ce mi se svidjet i ako je celava in brez riti; nego pricam onako uopsteno, sve u svojim mjerama
Ponasanje mi puno znaci zato sto meni se cini da ga je sve manje kod cura... Gube neke prirodne i najljepse osobine, koje su bile znacajne za djevojke... izgubile su ono sto cini zenu preljepom i to je STIDLJIVOST!
Djevojka mora biti na prvi pogled nedostupna momku, on mora da nesto ucini da bi je osvojio, ona ga mora ocarati svojom prirodom, u tom je romantika, a ne u veceri od 150€! Ako to malo na cudan nacin povezem sa mnogim zivotinjama, smisao njihovog zivota je fakticki razmnozavanje, i u borbi da osvoje "zenu" spremni su da umru od protivnika... sad cete reci pa nismo mi zivotinje al... 97% genova nam je istih ko i u šimpanza pa vi tvrdite sta hocete!
Ok udaljio sam se od teme al point je da ce cure reci pa kakvo je ponasanje u vas muskaraca, vi smrcete, prdite, rigate.... ali cure, mi muskarci smo vec od nekad svinje! Vjerujte da ljepoj curi ne dolikuje glasno pricanje, glasno smijanje, psovanje... itd.
Pod inteligencu, ne smatram da ona mora biti genije, koji kod kuce u laboratoriju preucuje mikrobe, ili u slobodno vrijeme proucava einsteinovu teoriju relaviliteta... nego samo toliko da zna svojom glavom da misli, da se zna postavit za sebe i biti realna...
A o fizickom izgledu necemo puno.... svako ljepotu svojim okom percepira kako je zeli vidjeti....
Jesam se rasprico u pm....
Nazadnje urejal/a :.:.: Bekrija :.:.: Tor Sep 16, 2008 8:34 pm; skupaj popravljeno 1 krat
pa da, ovaj šta da kažem...nego
::M-e-d-y::- Ljiljan
- Število prispevkov : 947
bekrija kapo dol ...svaka ti čast ...izjasnio si se tu nemaš šta
maLenaa*- Ne mogu bez foruma
- Število prispevkov : 520
Registration date : 06/08/2008
Šabo pa ti si me totalno iznenadio, zapali timene, haha, al pošteno nemašta
Stari ej svojega buraza ču upoznati preko foruma ( to on meni nebi nikol reku, a čitav forum može to znati jeliiiiiii?????????? )
ELA- Ljiljan
ELA je napisal/a:Stari ej svojega buraza ču upoznati preko foruma ( to on meni nebi nikol reku, a čitav forum može to znati jeliiiiiii?????????? )
Ma nije da nebi, al vidis sta ima toga za pricati... a znas da ja ne pricam puno! Vise volim pisati!
Ja seveda da vem, ljubi te seka
Ok novo vprašanje!
Npr. si v kafiču s kolegom il kolegicom in vidiš za sosednjo mizo kako se dva kregata i vidiš kako momak udari curu, uzme je naglo za ruku, još je malo protrese i hoče da krene- Kaj bi storil ti?
Bi se umešal ali ne?
Ok novo vprašanje!
Npr. si v kafiču s kolegom il kolegicom in vidiš za sosednjo mizo kako se dva kregata i vidiš kako momak udari curu, uzme je naglo za ruku, još je malo protrese i hoče da krene- Kaj bi storil ti?
Bi se umešal ali ne?
ELA- Ljiljan
OOO po moje bi, al prvo bi ga samo gledo da meni kaže neštooo, pol pa gepard v akcijooooo, ne sm res, če bi bil zmožn bi ga nalomu, seveda če bi bila res nedolžna, al ako bi ona imala jezik, pol bi mu še pomagu, ne sej ne, hehe
hehe pazi zi tigra ti bi se kr tuko zbog tudje cure...
kaj vas lahko najbl izživcira?
kaj vas lahko najbl izživcira?
Ludacha- Moderator
- Število prispevkov : 786
laž laž laž laž
nijazz- Stari folkoraš
- Število prispevkov : 355
Location : da mi uletis u kuću,pisi propalo da ti moram poslje kafu kuhati
Registration date : 27/06/2008
to da en s hitro pošto tenta ispred mene a meni se žuri
ja sory ce smo bli zalutali......pa sam gledo će da okrenem...hehe.....pa še ja se opametio nema vise kod mene lude woznje...hehehe.....
nijazz- Stari folkoraš
- Število prispevkov : 355
Location : da mi uletis u kuću,pisi propalo da ti moram poslje kafu kuhati
Registration date : 27/06/2008
Stran 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Stran 2 od 5