Muskarci pitaju zene
+11
§any
maLenaa*
:::Mr. Anko:::
Ludacha
amrich
sonchy
::M-e-d-y::
nijazz
Aluka
ELA
:.:.: Bekrija :.:.:
15 posters
Stran 4 od 5
Stran 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Muskarci pitaju zene
Aluka je napisal/a:maLenaa* je napisal/a:tam nekje pri 25 ...ako bog da pač šola bo za mano pa vse tak da se mi zdi da so primerna leta za ustalitev pa to...al može i koju godinu kasnije
UUU pa dobro je ja se več prepo da kasnim, znači mi muškarci i tamo do 28 imamo još fore, hehe
pa muškarci itak trebate više vremena da postanete ozbiljni
sonchy- Ne mogu bez foruma
- Število prispevkov : 567
Registration date : 01/06/2008
ma njima sonja ni trdieseta ne pomažeee
amrich- Ljiljan
- Število prispevkov : 952
Registration date : 05/06/2008
tako je amrich se strinjam
maLenaa*- Ne mogu bez foruma
- Število prispevkov : 520
Registration date : 06/08/2008
bla bla bla bla, hehe, bomu kažu u tridesetoj da smo najbolji, hehe
Aluka- Ne mogu bez foruma
- Število prispevkov : 580
Registration date : 09/06/2008
ma daj mi smo uwjek dobri sam to se wam zdi da nismo ker se rastete
nijazz- Stari folkoraš
- Število prispevkov : 355
Location : da mi uletis u kuću,pisi propalo da ti moram poslje kafu kuhati
Registration date : 27/06/2008
Deceeeenijo trecaaaa, nikoga ne briniiii,
najljepseee su godineeee, negdjeeee na srediniiiii
najljepseee su godineeee, negdjeeee na srediniiiii
idealnih godina nema...
odvisno je od zrelosti posameznika... na kraju krajeva, da neb blo da djeca radjaju djecu a kaj sele vzgoja le teh
odvisno je od zrelosti posameznika... na kraju krajeva, da neb blo da djeca radjaju djecu a kaj sele vzgoja le teh
Ludacha- Moderator
- Število prispevkov : 786
Bome elo kad pričepi, jooooj, Ima da gore skiči nego ona mačka u turskoj što sam je poljevo sa hladnom vodom pa il bio u pedesetim il u tridesetim godinama, hehe
Aluka je napisal/a:Bome elo kad pričepi, jooooj, Ima da gore skiči nego ona mačka u turskoj što sam je poljevo sa hladnom vodom pa il bio u pedesetim il u tridesetim godinama, hehe
Ako te jaran ne iznevjeri...
ja mene tud neki zanima... zadnič sm neki brou v eni reviji kao da pr ženskah nardiš prvi vtis z obutvijo se prau da nas prvo pogledate v obutev...a je to res?? haha
IRNES- Samo da nešto pitam
- Število prispevkov : 14
Registration date : 02/06/2008
hehe... ja tud to je res... odvisn od zenske same.
men nije to bitno, jz prvo oci pogledam.
ksne najprej u rit pogledajo, noge, ruke, nokte,...
pac usaka ma svojo zono v kero najprej pogleda.
men nije to bitno, jz prvo oci pogledam.
ksne najprej u rit pogledajo, noge, ruke, nokte,...
pac usaka ma svojo zono v kero najprej pogleda.
Ludacha- Moderator
obutev??? to so vrjetno tiste pedantne sam ne vem noo... se pa strinjam - vsaka ma svoj kotiček kjer bo najprej pogledala
Evo došao je red i na mene!!!!!!!
Ja ču odgovarati za nazad, prvo muškarac mora biti glavni u kuči- pod broj jedan, al to neznači sad da svojoj ženi zapovijeda itd. nego da svoju familiju pozitivno vodi u budučnost, znači da zarađiva pare, brine se za finance u kuči i naravno odlučiva o nekim stvarima što su bitne u životu, npr. veči stan, promjena auta, dopust.....
Drugo svekrva i snaha, to se več od nekada zna da se nemogu, i kod mene nije uvjek sve zlatno al kao što kažu cure netreba više šutjeti ako ti šta kaže, na ljepi način joj kažeš nazad! Ako vam smeta da je u kuhinji je zamolite da danas ti kuhaš, i da nevoliš da se ti mješa a kad ona kuha nemoj se joj ti mješati, peri joj jedino suđe, i naravno poštivanje i nikako nisam za naziv mama i tata, jer to je nekad bilo. Ja imam jednu mamu i jednog tatu tako da nemogu i svekrvu zvati mamom, možeš ti njih poštivati i na drugačiji način, odvezeš jih na posao, skuhaš jim kafu kad jim zapaše, popričaš kako je nekad bilo i tako....
A medy nemoj prebrzo reči da nebi živjela snjima, neki parovi nemaju šanse izbora i financ, ako budeč čekala da dovoljno zaradite i kupite stan to može trajati od 5-10 godina, probaš ako stvarno neide odete u najem il vam malo roditelji pomognu i naravno vi sami sebi.
A za cipele dragi Irnese pogledala bi jedino ako bi imao obučeno odijelo i onda superge obuvene , to možeš komot da odpišeš jer takve cure netrebaš ako ti gleda u cipele, najbolja je ona koja je jednostavna!!!!
A najvažnije je da si uredan, ljepo mirišiš i da si ljubazan i tu ti je uspjeh- nema boljeg
Ja ču odgovarati za nazad, prvo muškarac mora biti glavni u kuči- pod broj jedan, al to neznači sad da svojoj ženi zapovijeda itd. nego da svoju familiju pozitivno vodi u budučnost, znači da zarađiva pare, brine se za finance u kuči i naravno odlučiva o nekim stvarima što su bitne u životu, npr. veči stan, promjena auta, dopust.....
Drugo svekrva i snaha, to se več od nekada zna da se nemogu, i kod mene nije uvjek sve zlatno al kao što kažu cure netreba više šutjeti ako ti šta kaže, na ljepi način joj kažeš nazad! Ako vam smeta da je u kuhinji je zamolite da danas ti kuhaš, i da nevoliš da se ti mješa a kad ona kuha nemoj se joj ti mješati, peri joj jedino suđe, i naravno poštivanje i nikako nisam za naziv mama i tata, jer to je nekad bilo. Ja imam jednu mamu i jednog tatu tako da nemogu i svekrvu zvati mamom, možeš ti njih poštivati i na drugačiji način, odvezeš jih na posao, skuhaš jim kafu kad jim zapaše, popričaš kako je nekad bilo i tako....
A medy nemoj prebrzo reči da nebi živjela snjima, neki parovi nemaju šanse izbora i financ, ako budeč čekala da dovoljno zaradite i kupite stan to može trajati od 5-10 godina, probaš ako stvarno neide odete u najem il vam malo roditelji pomognu i naravno vi sami sebi.
A za cipele dragi Irnese pogledala bi jedino ako bi imao obučeno odijelo i onda superge obuvene , to možeš komot da odpišeš jer takve cure netrebaš ako ti gleda u cipele, najbolja je ona koja je jednostavna!!!!
A najvažnije je da si uredan, ljepo mirišiš i da si ljubazan i tu ti je uspjeh- nema boljeg
ELA- Ljiljan
- Število prispevkov : 784
se strinjam stabo mirela....sj ne mislm da nikol nebi šla pač odvisn od situacije v kateri bi se nahajala ako treba i par godina bom živela znjimi ni panike sam valda pa da bom gledala, da si ostvarim neki svojga sj vem, da so eno možnosti drugo pa želje.
Sam raj dvignm neki kredita za eno manšo garsonjero pa sm v njej dokler nimam družine pa se pol prebacivam v neki večjega sj pravm tko js razmišljam al sve to otom potom bomo vidl kako bo....
Sam raj dvignm neki kredita za eno manšo garsonjero pa sm v njej dokler nimam družine pa se pol prebacivam v neki večjega sj pravm tko js razmišljam al sve to otom potom bomo vidl kako bo....
::M-e-d-y::- Ljiljan
- Število prispevkov : 947
Muškarci new question please!
ELA- Ljiljan
se strinjam z mirelo.to si super napisala.....
ThE BiG BoSS- Stari folkoraš
- Število prispevkov : 359
Registration date : 03/06/2008
Ali rade kuhate, in a mislite da je prav da je ženska kar se tiče kuhanja v hiši vodilna al moramo moški tud kuhat tko k vi?
volim kuhat... se posebi zato, kr tomi ni zbirčn pa pol lah jz izmišljam...
a ne maram k on kuha... zato što uprlja 2x više suda drgač pa, kuha ful dobr.
i volim da i on nekad napravi ručak, da ja kad dodjem kuči odma jedem i imam mir.
ne maram pa, da jz kuham a on mi govori kaj da dam se not pa take...
jz ga kr iztjeram iz kuhinje
i volim da i on nekad napravi ručak, da ja kad dodjem kuči odma jedem i imam mir.
Ludacha- Moderator
jaz se ful rada sučem v kuhinji ... najrajši pa pečem (sladke stvari )
Ludacha je napisal/a:volim kuhat... se posebi zato, kr tomi ni zbirčn pa pol lah jz izmišljam...
Ma to on aida namjerno uprlja samo zato da ti preuzmeš kuhanje, hehe
Aluka je napisal/a:Ali rade kuhate, in a mislite da je prav da je ženska kar se tiče kuhanja v hiši vodilna al moramo moški tud kuhat tko k vi?
jst ful rada kuham, to mi ni problem...najraje imam ko sama kej izmislim edin kar nemaram delat so kolaci...kar se tice pa fantov, lepo je da znajo tudi oni kej skuhat, ker nikoli neves kdaj ti pride prov
aja pa za moj pojem so moški najboljši kuhari
§any- Stari folkoraš
- Število prispevkov : 397
§any je napisal/a:Aluka je napisal/a:Ali rade kuhate, in a mislite da je prav da je ženska kar se tiče kuhanja v hiši vodilna al moramo moški tud kuhat tko k vi?
jst ful rada kuham, to mi ni problem...najraje imam ko sama kej izmislim edin kar nemaram delat so kolaci...kar se tice pa fantov, lepo je da znajo tudi oni kej skuhat, ker nikoli neves kdaj ti pride prov
aja pa za moj pojem so moški najboljši kuhari
ma znamo mi sve samo kad hočemo, fantje zgledujte se pop feridu
js priznam, ne volim kuhinje kad se treba nešta spremati jedino kad se jede hehehe prime me pa vsake tok časa da kej prpravm pa še to sam tkrt k mojih ni in pol prpravm kej zame pa za anesa.
mi je pa ful dobr da zna tud fnt kej skuhat, šta fali ako bi on nekad nešta napravijo sj tko k je že sanela rekla nikol ne veš kaj te čaka v življenju...
mi je pa ful dobr da zna tud fnt kej skuhat, šta fali ako bi on nekad nešta napravijo sj tko k je že sanela rekla nikol ne veš kaj te čaka v življenju...
::M-e-d-y::- Ljiljan
- Število prispevkov : 947
Ma svak ima to u krvi, inače ja sam za to da je ženska vodilna v kuhinji kao što je uvjek i bilo a garantiram vam da svaki muški zna sebi napraviti za jesti, kad je potrebno oni če skuhati skoro bolje nego ženske
ELA- Ljiljan
Meni je baš super...sad imam ko če mi kuhat...
Aldin mi je obečo da če otvorti fast food samo za mene jer sam uvjek gladna
Aldin mi je obečo da če otvorti fast food samo za mene jer sam uvjek gladna
ThE BiG BoSS- Stari folkoraš
- Število prispevkov : 359
Registration date : 03/06/2008
Stran 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Stran 4 od 5