....clan iznad tebe....
+11
ajDin86
Aluka
:.:.: Bekrija :.:.:
:::Mr. Anko:::
::M-e-d-y::
§any
ELA
ThE BiG BoSS
UnčYka
sonchy
Ludacha
15 posters
Stran 4 od 5
Stran 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ....clan iznad tebe....
HAHA, evi mi i mersada. Ja kaj naj rečem model je pač res čupav, hehe.
Aluka- Ne mogu bez foruma
- Število prispevkov : 580
Registration date : 09/06/2008
hama njama banana
ma pogodijo si...obadvije stvariii....
mašala da mi je allah dao to...ponosim se stim..hehe
mašala da mi je allah dao to...ponosim se stim..hehe
cupavi_macak- Folkoraš
- Število prispevkov : 176
Registration date : 26/06/2008
evo da i ovu temu malo osvježimo
mersada ne poznam tok da bi lako ful neki pisala a kokr ga poznam se mi zdi uredu dečko, iako se neslažemo uvjek...
mersada ne poznam tok da bi lako ful neki pisala a kokr ga poznam se mi zdi uredu dečko, iako se neslažemo uvjek...
::M-e-d-y::- Ljiljan
- Število prispevkov : 947
Registration date : 05/06/2008
hehe na koga je doso red...hmmm medy
e ovako znam je vec odugo, tako da o njoj bi mogla da napisem roman ...fina, simpaticna osoba,drustvena,za zur prva, voli da prica... a kad joj sta ide u nos ili kad joj sta nepase odma ces cuti od nje par krepkih i kad je ljuta bjez te odnje kilometar ...
uglavnem ima dobrih i losih strana kao sto jih imamo svi mi, niko nije savrsen
ostani taka kaka jesi , nemenjaj se
e ovako znam je vec odugo, tako da o njoj bi mogla da napisem roman ...fina, simpaticna osoba,drustvena,za zur prva, voli da prica... a kad joj sta ide u nos ili kad joj sta nepase odma ces cuti od nje par krepkih i kad je ljuta bjez te odnje kilometar ...
uglavnem ima dobrih i losih strana kao sto jih imamo svi mi, niko nije savrsen
ostani taka kaka jesi , nemenjaj se
§any- Stari folkoraš
- Število prispevkov : 397
Registration date : 02/06/2008
ooo evooo da še jst povem par besed ooo mojiii sanikii
tko sany je lepa pridna pametna in simpatična punca, vedno pripravljena da ti pomaga če je le to mogočee,vedno pripravljena za klepet i tako dalje
nevem več kaj napisat k ma tok pozitivnih lastnosti da mi nepanu na pamet
al njen najbolji stavk k sm si ga zapamtila: ČEKAJ DA SKONTAM PLAVA SAM!!
šefe drži se mi bod še naprej taka kokr sii volii tee tojaa amricaa
tko sany je lepa pridna pametna in simpatična punca, vedno pripravljena da ti pomaga če je le to mogočee,vedno pripravljena za klepet i tako dalje
nevem več kaj napisat k ma tok pozitivnih lastnosti da mi nepanu na pamet
al njen najbolji stavk k sm si ga zapamtila: ČEKAJ DA SKONTAM PLAVA SAM!!
šefe drži se mi bod še naprej taka kokr sii volii tee tojaa amricaa
amrich- Ljiljan
- Število prispevkov : 952
oooo hvala ti puno na tako ljepim rjecima...sva sam se stopila
hmmm sta da napisem o amri!!!!?????
amra je veoma simpaticna djevojka, koja voli puno puno da prica, tako da kad si sanjom nikad ti nije dosadno,veoma inteligentna cura i cak ako je po prirodno plava, voli brze avtomobili a pogotovo motore,sta da kazem jos...u glavnom veoma pozitivna djevojka i meni veoma draga, nemenjam je za 100 cura .....
voji tebe tvoja sany
hmmm sta da napisem o amri!!!!?????
amra je veoma simpaticna djevojka, koja voli puno puno da prica, tako da kad si sanjom nikad ti nije dosadno,veoma inteligentna cura i cak ako je po prirodno plava, voli brze avtomobili a pogotovo motore,sta da kazem jos...u glavnom veoma pozitivna djevojka i meni veoma draga, nemenjam je za 100 cura .....
voji tebe tvoja sany
§any- Stari folkoraš
OOOO SANELAAAAA, HEHE, ŠVERCAROŠ PO DUŠI I SRCU, HEHE
Aluka je napisal/a:OOOO SANELAAAAA, HEHE, ŠVERCAROŠ PO DUŠI I SRCU, HEHE
hehe aluka jesi me dobro opiso heheh
hmm aluka:
- zajebant zivi, voli da ga đuska, veoma draga osoba, duso od covjeka...mislim da bi mogla o njemu puno pisat, al dosta vam kaze vec i oto da je duso od coveka...
§any- Stari folkoraš
hehe dej mo mal osvježti temu, pa senela pač kot sm reku švercarka živa aja i kad se zaljubi obara gore i planine samo da dođe do cilja,
oo nš aluka...
pa kaj čmo rečt duša od čovjeka...
nasmejan, vedno za šale...k je pa resn...hmm...sam to je itak redkost...če ga kj boli al pa če ga je kera ženska nasikirala...hehe...
skratka dobr frend,vedno zna človeka spravt v dobro voljo...
pa še neki vedno za žure ...sam da je pivo pa banditos zravn njemu je to amerika
pa kaj čmo rečt duša od čovjeka...
nasmejan, vedno za šale...k je pa resn...hmm...sam to je itak redkost...če ga kj boli al pa če ga je kera ženska nasikirala...hehe...
skratka dobr frend,vedno zna človeka spravt v dobro voljo...
pa še neki vedno za žure ...sam da je pivo pa banditos zravn njemu je to amerika
BeGuSa- Stari folkoraš
- Število prispevkov : 324
Registration date : 09/09/2008
oo naša begusa
ja ona je pa žleht punca,....haha ma ne hecam se lahko rečem sm to da blagor se onom koji je oženi, dobre kolače kuha, pametna u školi, uvjek je nasmijana, barem kad je kraj menem,... a šta najviše volim kod nje je to da je lahko prepanem, hehe, skratka pridna, lepa in prijazna punca
ja ona je pa žleht punca,....haha ma ne hecam se lahko rečem sm to da blagor se onom koji je oženi, dobre kolače kuha, pametna u školi, uvjek je nasmijana, barem kad je kraj menem,... a šta najviše volim kod nje je to da je lahko prepanem, hehe, skratka pridna, lepa in prijazna punca
hehe ALUKA jah tko no......
simpatičen , prijazen poba , zmeri nasmejan ej nevem ni kje počet ni kje završit k je tok tga da bi mogla ppisat do sutra
sam tok ljudii full dobr inštruktor za rolanje tko če ma gdo težave nj se oglasi pr aluki al to tek iduču sezonu sad je na bolovanju zbog nogee
( upam da neboš jezn)
simpatičen , prijazen poba , zmeri nasmejan ej nevem ni kje počet ni kje završit k je tok tga da bi mogla ppisat do sutra
sam tok ljudii full dobr inštruktor za rolanje tko če ma gdo težave nj se oglasi pr aluki al to tek iduču sezonu sad je na bolovanju zbog nogee
( upam da neboš jezn)
amrich- Ljiljan
ma nimam kj bit jezen pač folk prijavte se za rolanje začenjamo naslednjo sezono spomlad, hehe, pač težave z nogo
šta ope aluka...ej jst res ne vem kaj da še dodam...
hmm...mogoče da je to ponovom Primož!?(fant iz Celja)
hmm...mogoče da je to ponovom Primož!?(fant iz Celja)
BeGuSa- Stari folkoraš
- Število prispevkov : 324
Registration date : 09/09/2008
ma šta da napišem o mireli njeni kolači su uvjek super,jedna pametna,kulturna cura
ma ona je super najviše voli pjesmu dva levo dva desno dva hopsasa ma sve najbolje
ma ona je super najviše voli pjesmu dva levo dva desno dva hopsasa ma sve najbolje
sonchy- Ne mogu bez foruma
- Število prispevkov : 567
Registration date : 01/06/2008
auuuu sonči, to je moja gurabija, lahko se ji ispovem kar mi največ pomen pri njej, je pa nezamerljiva, vsaj men bi lahko tisočkrat zamerla zarad mojih gluposti pa ni, a je tko sonči, rad te ma tvoj elyyyy
evo še mene da se malo uključim
aluka... fin, dobar dečko ... kolk sn ga spoznala morm reč da je na hece... haman hoče i na utakmicu u tursku inače čist ok oseba
aluka... fin, dobar dečko ... kolk sn ga spoznala morm reč da je na hece... haman hoče i na utakmicu u tursku inače čist ok oseba
maLenaa*- Ne mogu bez foruma
- Število prispevkov : 520
Registration date : 06/08/2008
hehehe mojaaa soimenjakinja
ja tko a nee malene še nepoznammm ampk tkoo preko slikee lepa simpatična cura
tko preko foruma voliii da puno priča tko k jst hehe pa je za hecee
pa pridna punca tko k USE AMRE
ja tko a nee malene še nepoznammm ampk tkoo preko slikee lepa simpatična cura
tko preko foruma voliii da puno priča tko k jst hehe pa je za hecee
pa pridna punca tko k USE AMRE
amrich- Ljiljan
amra je cist uredu punca...
tko k prav Ela, ne poznam je glih najbl sam kokr sm jo spoznala mi je sedla k oseba
taka pozitivna pa skoz nasmejana...
pa tko bom rekla, punca ma mozgane, za svoja leta me je ful lepo presenetla glede razmisljanja pa tko naprej, tko da use pohvale
amra, k bos enkrat na unm faxu za mato, ja ti dam dnar da je ides meni poloziti
(btw: ful lepo da je ta tema spet aktualna.... )
tko k prav Ela, ne poznam je glih najbl sam kokr sm jo spoznala mi je sedla k oseba
taka pozitivna pa skoz nasmejana...
pa tko bom rekla, punca ma mozgane, za svoja leta me je ful lepo presenetla glede razmisljanja pa tko naprej, tko da use pohvale
amra, k bos enkrat na unm faxu za mato, ja ti dam dnar da je ides meni poloziti
(btw: ful lepo da je ta tema spet aktualna.... )
Nazadnje urejal/a Ludacha Čet Sep 18, 2008 12:00 am; skupaj popravljeno 1 krat
Ludacha- Moderator
- Število prispevkov : 786
evo i mene
E pa tko aida je ful uredu punca vedno ma nasmeh na obrazu...punca na mestu res bori se za svoj život i svoju budučnost in ne glede na svoje probleme bo še vedno nasmejana prajazna itd. res fulll zakon oseba, lahko se ji zaupa...
ma fetiš na cipele od vitona pa na torbice...res ne poznam osebe k bi mela več torbic al pa čevlov kokr ona.... res vse naj naj
E pa tko aida je ful uredu punca vedno ma nasmeh na obrazu...punca na mestu res bori se za svoj život i svoju budučnost in ne glede na svoje probleme bo še vedno nasmejana prajazna itd. res fulll zakon oseba, lahko se ji zaupa...
ma fetiš na cipele od vitona pa na torbice...res ne poznam osebe k bi mela več torbic al pa čevlov kokr ona.... res vse naj naj
OOOO dođe cica na kolica, hehe, ma hecam se, medy je odštekana, onaj njen smijeh iz dubine duše nemogu nikako zaboravti, drugače pa je direktna in iskrena, vedno za neke scene pripravljena, zaljubljena, pridna vem zarad tega ker je vedno v akciji kadar je treba ljiljan pomivat, pa tud vidm da ima redno službo, tko da je to sm en plus več, al momak joj je katastrofa, sav nekakav ukrivit, sjed, počeo je i čelavti, reesss, mislm anesss no nehaj ga pit, dej zresn se,......................................ma kjeeeee anes je tud lep nooooooo, hehe, mal sm se hecu za momka
ej mali nemoj da mi zezaš momka
e ovako aluka je ful super oseba totalno odkačit, res če nebi blo njega na djerbi pa v turčiji js mislm da bi blo nm dovgčs. Res je oseba k te zna spravt v dobro voljo in nasmejat je pa res da zna bit nekad tooookkkk dosadan ampak on to ve kad ja njega šakom pol se on smiri hihi sj ga boste spoznal skratka supr dečko in še je samski (bar ja neznam da ima curu)
e ovako aluka je ful super oseba totalno odkačit, res če nebi blo njega na djerbi pa v turčiji js mislm da bi blo nm dovgčs. Res je oseba k te zna spravt v dobro voljo in nasmejat je pa res da zna bit nekad tooookkkk dosadan ampak on to ve kad ja njega šakom pol se on smiri hihi sj ga boste spoznal skratka supr dečko in še je samski (bar ja neznam da ima curu)
njemam, njemam šeeeeeee, še malo pa booooo
nema cure al ima žene po svim gradovima slovenije zezam se ...šta da dodam?? stvarno super dečko ... za smeh je ta pravi ... ma trebaš ga upoznat pa češ znat
maLenaa*- Ne mogu bez foruma
- Število prispevkov : 520
Registration date : 06/08/2008
Tesko je ocjenjivati osobu koju poznas samo preko pisanja na forumu, al ocito je malena opustena cura koja voli drustvo.... sve u svemu prijatno je "osvjezenje" za ovaj forum, da ne razgovaramo samo mi medjusobno koji se poznamo!
Stran 4 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Stran 4 od 5