....clan iznad tebe....
+11
ajDin86
Aluka
:.:.: Bekrija :.:.:
:::Mr. Anko:::
::M-e-d-y::
§any
ELA
ThE BiG BoSS
UnčYka
sonchy
Ludacha
15 posters
Stran 3 od 5
Stran 3 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ....clan iznad tebe....
ela sklepam po tem da je reku da sm čaknuta
amrich- Ljiljan
- Število prispevkov : 952
Registration date : 05/06/2008
ej moramo slušati bekru da nas nebi izbacio iz foruma, sad ti je on administrator
ELA- Ljiljan
- Število prispevkov : 784
Registration date : 02/06/2008
ELA je napisal/a:ej moramo slušati bekru da nas nebi izbacio iz foruma, sad ti je on administrator
opaaa pol pa res prou maššš nesmemo skrenut s teme hehe
amrich- Ljiljan
pobijte se....hahahahahaha
ThE BiG BoSS- Stari folkoraš
- Število prispevkov : 359
Registration date : 03/06/2008
nbomo nbomo
amrich- Ljiljan
OOOO, evo moje amrice, ma nedam ja komšinice nikoma, hehe. Jako pametna cura il se barem pravi tako, hehe. Uvjek je nasmijana i nevoli kad je budim u kasnim satima, al šta ču joj ja trebat če da potrpi, hehe. Ma zezam se, za amricu mogu samo da kažem, još jedna jako dobra kolegica na u mom životu
Aluka- Ne mogu bez foruma
- Število prispevkov : 580
Registration date : 09/06/2008
evo nš elko....za elvisa lahko rečem da je zelo uredu fant...vedno nasmejan...mene skoraj vedno spravi u dobro voljo...vcasih me tudi znervira sploh pa na djerbi...a ne aluka????nč lahk samo rečm da ga mam rada tacga kokr je
Ma tud jst mam tebe rd tako kot si, al za one peškiru ču ti i na smrtnoj postelji prepovidati, hehe. Sm pa si faca majkemi
OOOOOO naš Aluka! Ja kad sam ga prvi put ugledala, rekla sam o bože hočel ovaj uopšte znati igrati pa tko mislila sam da je kr en(aluka ne zamert ), al onda kad smo sa njim krenuli u Sarajevo, pa to je bilo LUDDIIILLLOOOOO sa njim! Te raznih fora, smjeha, mislim stvarno je uvjek za akciju!
Sa njim si više nemožeš predstavljati žurki- kad ti javi da ga neče biti, odmah ti je žao ko što je meni javio da ga neče biti na pikniku a inače zna biti i opasan kad ga ko razljuti
Vglavnem dobra duša je, hoče da pomogne uvjek, zna nasmijati insana i tako o njemu više mogu pisati pozitivnih stvari nego negativnih
Sa njim si više nemožeš predstavljati žurki- kad ti javi da ga neče biti, odmah ti je žao ko što je meni javio da ga neče biti na pikniku a inače zna biti i opasan kad ga ko razljuti
Vglavnem dobra duša je, hoče da pomogne uvjek, zna nasmijati insana i tako o njemu više mogu pisati pozitivnih stvari nego negativnih
ELA- Ljiljan
hmmm
nepoznam te...al sigurno si ok...kako si opisala folklorno društvo ljiljan....10 zate...
cupavi_macak- Folkoraš
- Število prispevkov : 176
Registration date : 26/06/2008
E vala neznam te ni ja
Zaenkrat vidim da voliš da si skrivnosten
Zaenkrat vidim da voliš da si skrivnosten
ELA- Ljiljan
EEEE ovako, ljepa, mlada, pametna, a i mamica nam je posta, dobro i udata hajde to nije tolko ni važno, hehe. Ma ona nije normalna, ja sam to skopčo u LUNA PARKU, na što sve ta žena ide. Evo sam se protresem kad se sjeti toga. Kaj mi je pa pri njej najbolj všeč, pa to seveda velja tud za harčija je to da nas niso pozabl ni po tem dolgem cajtu ko sta imela obveznosti do svojga tigrčka adela. Kokr sm slišu je zlo velik folka, ko so si najdl sorodne duše in ko so dobil otroke nekak se odaljil od folklora in od kolegov ter kolegi. A naša mirelca in hare tega nista dovolila, non stop sta bila z nami vsemi na vezi. Tako da naj nam bodo v zgled, mani in vsem ostalim folklorašem, ker tud nas vse to počasi dohaja v življenju. In še neki MIRELA in HARE I TI TIGERČK "rad vas ima vaš ALUKA". A ti mali tigrček ma da ti čunu pojedem u nedelju, hehe. Šabo kaj ga bova razkurvala,... U jesam se razpričo u P.M.
cupavi_macak je napisal/a:nepoznam te...al sigurno
hfvgrtjbmtrgkudigf si ok...kako si opisala folklorno društvo ljiljan....10 zate...
Aluka je napisal/a:cupavi_macak je napisal/a:nepoznam te...al sigurno
hfvgrtjbmtrgkudigf si ok...kako si opisala folklorno društvo ljiljan....10 zate...
kaj si se namrštijoo alukaaa
amrich- Ljiljan
ja i mene zanima! Mozda je ljubomoran
ELA- Ljiljan
sj je ne možda
amrich- Ljiljan
Ej nejam pojma ko je to piso, po moje so tamale od seke, al pa ta mačak kj mučka, joj mačak budeš li mi skako u zelje, znam biti je... kad poludim, res
za aluku i sve ostale ako vas zanima ko je mačak a on vam neće da kaže jednostavno ga IGNORIŠEŠ i to je to ne odgovaraj na jegova pitanja....če je pač tak da ns use po vrsti zajebava pa je zaradi tega srečn uredu sj mu bo dosadilo..tazga folka mi NE rabmo...a i ako dođe na folklor pa se nekad predstavi čemo mi dvaput prije razmisliti dali čemo ga primiti u naše društvo ne se tuki zdj neki piz.diti.....
::M-e-d-y::- Ljiljan
- Število prispevkov : 947
Medy opet si zgrešila temu
Izvinjavam se gospodine administratoru ali samo ču da odgovorim medy! Medy preveč si to strogo napisala! Na forumu ne smemo nobenega ignorirati i ljepo od čupavog mačka da se je uključio u naš forum! To je njegova stvar ako se neče predstaviti, meni to nesmeta jer kad pričaš i na ostalima forumama isto nepoznaješ osoba, bistvo je da se debatira o temi a ne da osobu poznaješ!
Čupavog mačka i nepoznajemo a ti ga ne bi i uključila u društvo, svako mora imati šansu da dođe u naše društvo, naravno ako je uredu osoba a ako ne onda je druga stvar! medy brez zamere
evo i jedan kiss zate, mwa
Izvinjavam se gospodine administratoru ali samo ču da odgovorim medy! Medy preveč si to strogo napisala! Na forumu ne smemo nobenega ignorirati i ljepo od čupavog mačka da se je uključio u naš forum! To je njegova stvar ako se neče predstaviti, meni to nesmeta jer kad pričaš i na ostalima forumama isto nepoznaješ osoba, bistvo je da se debatira o temi a ne da osobu poznaješ!
Čupavog mačka i nepoznajemo a ti ga ne bi i uključila u društvo, svako mora imati šansu da dođe u naše društvo, naravno ako je uredu osoba a ako ne onda je druga stvar! medy brez zamere
evo i jedan kiss zate, mwa
ELA- Ljiljan
dobr mirela js to zdj nism mislla da ga je treba točno skenslat pač če jih ful mot da se jim ne predstavi pač nej ga pa ignorerajo ane bol to kokr da je usak drug komentar dj predstav se res je na drugih forumih nubenga ne poznaš sam dejstvo je da je to ubistvu nš forum in se usi poznamo in nm je zdj ful čudn zakaj se nekdo noče predstavt valda pa da je usak lahko gor pa komentira sam to se točn vid da je nekdo k ns pozna pa se noče predstavt ampak sj ni panike js pač vem kaj si js mislm normalno pa da si usi misljo svoje ane....a što se tiče društva bujrum pol bo pa itak usak pr seb vedu a ga bo meu za kolega al ne.....
pusa i za tebe še vidmo jutr na morju wiiuuu prov morm adela potunkat hihi
pusa i za tebe še vidmo jutr na morju wiiuuu prov morm adela potunkat hihi
::M-e-d-y::- Ljiljan
- Število prispevkov : 947
pobijte se.....
...
neda teta medi...
joj ljubi vas majka...kad vas to muči..
.neda vas mers...haha
i ova tema..je da opišeš osobu iznad...papa
joj ljubi vas majka...kad vas to muči..
.neda vas mers...haha
i ova tema..je da opišeš osobu iznad...papa
cupavi_macak- Folkoraš
ah nas mers je pa zakon
prov spomnm se k sm ga spoznala, njega pa seko tm nasprot hofera k so garaze
a hladno, molim boga da idem kuci a on se raspirco sa Alukom i Zarinom
kaj da recm.......dusa od covjeka, prjazn, pa skoz ma neke zurke pa to
a vidm voli i da provocira narod s tem da ne pove gdo je
hihi
neka, mal zmesnjave pa mora bit hihi
prov spomnm se k sm ga spoznala, njega pa seko tm nasprot hofera k so garaze
a hladno, molim boga da idem kuci a on se raspirco sa Alukom i Zarinom
kaj da recm.......dusa od covjeka, prjazn, pa skoz ma neke zurke pa to
a vidm voli i da provocira narod s tem da ne pove gdo je
hihi
neka, mal zmesnjave pa mora bit hihi
Ludacha- Moderator
- Število prispevkov : 786
aida
najprej hvala za lepe beseda...
aida...
prijazna,...z vsakim se šteka...dobra duša...borise u životu sama skupaj z tomy(legenda)...
delovna seveda...zdej je začela šparat k prej je zapravljala za torbice i svaštare...hehe..mal šale..
ma pridna blagor tomy...
aida...
prijazna,...z vsakim se šteka...dobra duša...borise u životu sama skupaj z tomy(legenda)...
delovna seveda...zdej je začela šparat k prej je zapravljala za torbice i svaštare...hehe..mal šale..
ma pridna blagor tomy...
cupavi_macak- Folkoraš
Stran 3 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Stran 3 od 5