...:::debatiranje:::...
+7
Aluka
:.:.: Bekrija :.:.:
nijazz
amrich
Minela
ELA
::M-e-d-y::
11 posters
Stran 5 od 5
Stran 5 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ...:::debatiranje:::...
aluka da te potolažmm sj bojo rekl da pridš na vrsto čez tri mescee
amrich- Ljiljan
- Število prispevkov : 952
Registration date : 05/06/2008
ja pol je boljš da me ubiju, ma ne bojo, ker se bom začeu valjat po tleh in jokat ter stokat k stara baba, bojo oni mene sprejel
Aluka- Ne mogu bez foruma
- Število prispevkov : 580
Registration date : 09/06/2008
aha znaš daa hočeeee
jst k smm se šla naročtt u kliničnii soo rekl daaa naa ultrazvokk ledvicc pridmm šelee 12 decembraa mogu i umrjet do tadad
jst k smm se šla naročtt u kliničnii soo rekl daaa naa ultrazvokk ledvicc pridmm šelee 12 decembraa mogu i umrjet do tadad
amrich- Ljiljan
eee pa boš vidla, kako se aluka i glavni kirurg macura grle u kliničnom ima i da mi pivu donese dok budem u poseguuuu
ušta da ti je sipa u ranu unutraa da neboli hehehe
amrich- Ljiljan
ne u uho da ne čujem bol
joj sipače eonn gdje bilo ti i takooo neššš nit štaa čutii ni vidjetiii on teb k unooo flikne anastezijoooo hehe bašš če te pitat kam gree kejjj
amrich- Ljiljan
Ja al pa grem jst na pregled ven, ker se mi je ena pojavila in pač tko mene zdravnica pregleda pa pravi da nebo potreben operativni poseg ampak injekcija ki se je čaka 5 let HALOOOOOO!!!!!!!!
I odem ti ja privat, pač morala sem dat 50€ i kaže da je injekcija loša, da može ostati madež poslije toga i kaže da se to sa operacijom napravi, al ništa opasno rekao je da isti dan odem kuči, i naručit če me več ovaj mjesec, mislim što onda plačamo dodatno zavarovanje i take stvari i onda se zbog gužve i čak neposvečanja dovolj odločimo za privat i opet dajemo pare - joj,joj,joj......
I odem ti ja privat, pač morala sem dat 50€ i kaže da je injekcija loša, da može ostati madež poslije toga i kaže da se to sa operacijom napravi, al ništa opasno rekao je da isti dan odem kuči, i naručit če me več ovaj mjesec, mislim što onda plačamo dodatno zavarovanje i take stvari i onda se zbog gužve i čak neposvečanja dovolj odločimo za privat i opet dajemo pare - joj,joj,joj......
ELA- Ljiljan
- Število prispevkov : 784
Registration date : 02/06/2008
A ste slisal za lutko k govori "islam is the light"
http://uk.youtube.com/watch?v=LnJfBtHHBec&feature=related
http://uk.youtube.com/watch?v=LnJfBtHHBec&feature=related
Ludacha- Moderator
- Število prispevkov : 786
Ja mislim da su se odmah prepali da neče eksplodirati ! Šala al ovaj stvarno ja mislim da bi se ta beba mogla prodavati al da je napisano šta priča tako da naš narod može kupovati, al šta češ ja mislim da bi bile za to samo naše države a ove ostale kao što vidite su več ukinuli sa prodaje
ELA- Ljiljan
jz sm brala na netu, da u tej tvornici dela en model, k je sam instaliru da ta igraca to govori.
tko da, haj znaj ko je sta uradio i kaj je res.
dejstvo pa je da ta baby res govori "islam is the light"
tko da, haj znaj ko je sta uradio i kaj je res.
dejstvo pa je da ta baby res govori "islam is the light"
Ludacha- Moderator
Obama wins elections in USA!
Ludacha- Moderator
Joj a ste čuli šta su neki kreteni uradili na Logu pod Mangartom?
Uništili su mezare muslimana koji su se bili u prvom svjetskom ratu- stvarno vidim koliko su hrabri, ovako nemogu ništa protiv nas pa nam onda uništava takve stvari.....
Nekaj besed o tem o vojaškem pokopališču v Logu pod Mangartom:
Pokopališče v Logu pod Mangartom je zagotovo eno najbolj urejenih pokopališč v Sloveniji iz časa prve svetovne vojne. Lepo urejeno je bilo že med samo vojno, saj so za grobove padlih skrbeli vojaki sanitetnih oddelkov iz bližnje vojaške bolnišnice.
Na njem so pokopali vojake avstro-ogrske in nemške vojske, ki so se na tem bojišču bojevali proti Italijanom. Med njimi je bilo tudi nekaj srbskih in ruskih ujetnikov ter italijanskih vojakov.
Danes na pokopališču leži približno 834 vojakov različnih narodnosti in ver (točna številka se ne bo nikoli vedela), od tega je muslimanov po mojih ocenah 105. Na nekaterih ploščicah zlasti v zadnjih vrstah, ko je že primanjkovalo prostora, piše celo ˝neznani˝.
Literatura:
Pašič, Ahmed(2007). Bošnjaki na soški fronti. Kulturno športno društvo bošnjakov ˝˝Biser˝, Jesenice in Gorenjski glas, d.o.o., Kranj.
Uništili su mezare muslimana koji su se bili u prvom svjetskom ratu- stvarno vidim koliko su hrabri, ovako nemogu ništa protiv nas pa nam onda uništava takve stvari.....
Nekaj besed o tem o vojaškem pokopališču v Logu pod Mangartom:
Pokopališče v Logu pod Mangartom je zagotovo eno najbolj urejenih pokopališč v Sloveniji iz časa prve svetovne vojne. Lepo urejeno je bilo že med samo vojno, saj so za grobove padlih skrbeli vojaki sanitetnih oddelkov iz bližnje vojaške bolnišnice.
Na njem so pokopali vojake avstro-ogrske in nemške vojske, ki so se na tem bojišču bojevali proti Italijanom. Med njimi je bilo tudi nekaj srbskih in ruskih ujetnikov ter italijanskih vojakov.
Danes na pokopališču leži približno 834 vojakov različnih narodnosti in ver (točna številka se ne bo nikoli vedela), od tega je muslimanov po mojih ocenah 105. Na nekaterih ploščicah zlasti v zadnjih vrstah, ko je že primanjkovalo prostora, piše celo ˝neznani˝.
Literatura:
Pašič, Ahmed(2007). Bošnjaki na soški fronti. Kulturno športno društvo bošnjakov ˝˝Biser˝, Jesenice in Gorenjski glas, d.o.o., Kranj.
ELA- Ljiljan
ebal majku svoju....kako so lahko tko brezobrazni da skrunijo grobove....svašta
ThE BiG BoSS- Stari folkoraš
- Število prispevkov : 359
Registration date : 03/06/2008
debilizem, kretenizem, idiotizem...
Ludacha- Moderator
Pokazal so samo to kakšne prpe so,.....žalostno da take še obstajajo,.......sej po moje pa vsi veste kaj si mislim o njih da ne zgubljam besed preveč,.....
'Rodila se je idealna ženska'
Moški lahko prenehajo iskati idealne in brezhibne ženske, saj so eno takšnih pred kratkim predstavili v javnosti.
Idealno žensko z imenom Aiko je konstruiral kanadski izumitelj Le Trung. Robotinja je izdelana z enim samim namenom – da streže moškemu. Opisali so jo kot lepotico, ki pridno dela, lahko pa se tudi pogovarja. Ima le eno napako. Ne more hoditi, zato se ves čas premika s pomočjo vozička. Le Trung pravi: "Aiko ne potrebuje počitka in spanja. Lahko dela 24 ur na dan in je še vedno nedolžna. Če se je boste poskusili dotakniti na intimnih mestih, vam bo primazala klofuto."
Idealna ženska Aiko ima brezhibno telo in je prava lepotica. Obvlada angleški in japonski jezik, dobro računa, daje napotke med vožnjo, zna brati in razlikuje barve. Lahko postreže s pijačo in vzdržuje čistočo v hiši.
Moški lahko prenehajo iskati idealne in brezhibne ženske, saj so eno takšnih pred kratkim predstavili v javnosti.
Idealno žensko z imenom Aiko je konstruiral kanadski izumitelj Le Trung. Robotinja je izdelana z enim samim namenom – da streže moškemu. Opisali so jo kot lepotico, ki pridno dela, lahko pa se tudi pogovarja. Ima le eno napako. Ne more hoditi, zato se ves čas premika s pomočjo vozička. Le Trung pravi: "Aiko ne potrebuje počitka in spanja. Lahko dela 24 ur na dan in je še vedno nedolžna. Če se je boste poskusili dotakniti na intimnih mestih, vam bo primazala klofuto."
Idealna ženska Aiko ima brezhibno telo in je prava lepotica. Obvlada angleški in japonski jezik, dobro računa, daje napotke med vožnjo, zna brati in razlikuje barve. Lahko postreže s pijačo in vzdržuje čistočo v hiši.
Dečki bi že rekli: "rodila je majka!!" evo vam momci...sanjajte svoju idealnu
maLenaa*- Ne mogu bez foruma
- Število prispevkov : 520
Registration date : 06/08/2008
Stran 5 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Stran 5 od 5